Home / Actualiteit en het christendom / Terroristische wandaden door Arabische christenen.

Terroristische wandaden door Arabische christenen.

In het boek van Peter Edel, de schaduw van de ster lezen we op bladzijde 164 het volgende:

“Tijdens de jaren tachtig werkte het Israëlische leger samen met christelijke falangisten en milities van Kolonel Hadad. Vervolgens arriveerden vrachtwagens met falangisten en milities van Hadad. Onder het toeziend oog van Israëlische soldaten moordden ze beide vluchtelingkampen uit. In drie dagen werden zo’n 2.000 Palestijnen vermoord, waaronder ook nu weer veel vrouwen en kinderen.”

De Arabische christenen spelen vaak een slachtofferrol in het Westen ze willen de moslims in het midden-oosten vaak neerzetten als ‘moordlustige terroristen’, terwijl zij zelf slechts uit zouden zijn op vrede.

De bovenstaande bron geeft een duidelijk beeld dat dit zeer zeker niet het geval is.